Barcelona: Messiék a Real előtt „libalegelőn” játszanak – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.22. 13:10
null
Nehéz küldetés vár Messiékre (Fotó: elmundo.es)
Négy nappal a Real Madrid elleni bajnoki rangadó, valamint hét nappal az Atlético Madrid elleni BL-negyeddöntő előtt „libalegelőn” léphet pályára az FC Barcelona két meghatározó argentin labdarúgója, Lionel Messi és Javier Mascherano. A fokozott sérülésveszély miatt most nagy az aggodalom a katalánoknál.

 

Az argentin válogatottra az elkövetkezendő napokban két vb-selejtező mérkőzés vár: március 24-én Chilében vendégeskedik, március 29-én Bolíviát fogadja. Tata Martino együttese a hazai mérkőzésén a córdobai Mario Alberto Kempes Stadionban lép pályára, amelynek talaja katasztrofális állapotban van. Az argentin válogatott többnyire Buenos Airesben fogadja riválisait, a szövetség vezetősége azonban úgy döntött: kimozdítja a válogatottat a Monumental Stadionból, hogy más városokban is látni lehessen a kedvenceket. Így jutottak el Córdobába, amely azonban rossz választásnak bizonyult.

A közelmúltban két koncertet is rendeztek a létesítményben. Egy mexikói rockbanda (Maná) és az angol heavy metal együttes, az Iron Maiden lépett fel márciusban, utána két bajnokira is sor került. Mivel közben szokatlanul sok volt az eső, a megterhelt gyepszőnyeg még rosszabb állapotba került. Az időjárás továbbra sem kedvez a pályamunkásoknak, így Messiék kvalitásukhoz méltatlan pályán játszanak. És örülhetnek, ha megússzák ép bőrrel…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik