nemzetisport.hu 2016.09.23 17:31 Frissítve: 2016.09.24 23:46

Barcelona: Messi sérülésén vitázik a klub az argentinokkal

Edgardo Bauza argentin szövetségi kapitány szerint a Barcelona képmutatóan viselkedik, ha Lionel Messiről van szó. Luis Enrique nem akar civódást.

Lionel Messi ágyéksérülése miatt az októberi vb-selejtezőkről is lemaradhat (Fotó: Action Images)

 

Az argentin klasszisra háromhetes pihenő várhat, miután ágyéksérülést szenvedett az Atlético Madrid elleni bajnokin. így az október eleji vb-selejtezős szereplése is veszélybe került Peru, illetve Paraguay ellen.

Bauza szerint a Barcelona nem figyel az elmúlt egy évben sokszor megsérülő játékosra, és még képmutatóan is viselkedik, amikor a válogatott mérkőzések miatt háborog.

„A Barcelona a válogatott szünetek és tornák előtt aggódik és fenyegetőzik, hogy vigyázzunk Lionelre, ne zsigereljük ki – fakadt ki Bauza. – Az igazság azonban az, hogy ők nem vigyáznak rá eléggé. Megdöbbentett, hogy azzal a gyulladással, ami miatt szenvedett, ilyen sokat játszatták. Kíváncsian várjuk, hogy megnézhessük a mostani sérülését, így nem tudok arról beszélni, hogy játszhat-e valamelyik vébéselejtezőnkön.”

Luis Enrique pénteken, csapata Sporting Gijón elleni bajnokijának sajtótájékoztatóján beszélt Messiről.

„Messi zseniális játékos. Nagyon szomorú, ha valaki nem léphet pályára sérülés miatt. Még rosszabb, ha a világ legjobbjáról van szó, az összes futballszerető veszít azzal, ha nem láthatja. A Barcelona mindig azt teszi, ami a legjobb Messinek, és ezzel le is zárom a vitát, nem megyek bele semmiféle értelmetlen civódásba” – mondta Luis Enrique.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2016.09.21 19:16:44

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Hiába vezetett a Barca, Busquets és Messi is lesérült, ez pedig nagyon megzavarta a katalánokat.

2016.08.24 16:30:10

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2016. Bravo megy, Cillessen jön, Simeone és Zidane sem enged mezgerélni keretében.

2016.08.19 11:50:58

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Mint a hőskorban: öt baszk a mezőnyben • Az igazi Real nem rúghat labdába.