Barcelona: Messi sérülésén vitázik a klub az argentinokkal

Vágólapra másolva!
2016.09.23. 17:31
null
Lionel Messi ágyéksérülése miatt az októberi vb-selejtezőkről is lemaradhat (Fotó: Action Images)
Edgardo Bauza argentin szövetségi kapitány szerint a Barcelona képmutatóan viselkedik, ha Lionel Messiről van szó. Luis Enrique nem akar civódást.

 

Az argentin klasszisra háromhetes pihenő várhat, miután ágyéksérülést szenvedett az Atlético Madrid elleni bajnokin. így az október eleji vb-selejtezős szereplése is veszélybe került Peru, illetve Paraguay ellen.

Bauza szerint a Barcelona nem figyel az elmúlt egy évben sokszor megsérülő játékosra, és még képmutatóan is viselkedik, amikor a válogatott mérkőzések miatt háborog.

„A Barcelona a válogatott szünetek és tornák előtt aggódik és fenyegetőzik, hogy vigyázzunk Lionelre, ne zsigereljük ki – fakadt ki Bauza. – Az igazság azonban az, hogy ők nem vigyáznak rá eléggé. Megdöbbentett, hogy azzal a gyulladással, ami miatt szenvedett, ilyen sokat játszatták. Kíváncsian várjuk, hogy megnézhessük a mostani sérülését, így nem tudok arról beszélni, hogy játszhat-e valamelyik vébéselejtezőnkön.”

Luis Enrique pénteken, csapata Sporting Gijón elleni bajnokijának sajtótájékoztatóján beszélt Messiről.

„Messi zseniális játékos. Nagyon szomorú, ha valaki nem léphet pályára sérülés miatt. Még rosszabb, ha a világ legjobbjáról van szó, az összes futballszerető veszít azzal, ha nem láthatja. A Barcelona mindig azt teszi, ami a legjobb Messinek, és ezzel le is zárom a vitát, nem megyek bele semmiféle értelmetlen civódásba” – mondta Luis Enrique.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik