Barcelona: Messi figyelmeztetett, a MU térfelén pattog a labda?

Vágólapra másolva!
2015.01.13. 11:49
null
Messi a médián keresztül üzent az MU-nak?
Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának világsztárja a hétfő esti Aranylabda-gálán meglepő kijelentést tett, ami a jövőjét illeti. A The Guardian szerint a klasszis szavai az angol klubóriás Manchester Unitednak szólhattak, amelynél nem titok, Louis van Gaal annyit költhet, amennyit csak akar.

„Nem tudom, hol játszom majd jövőre. Mindig azt mondtam, hogy a Barcelonában fejezem be a pályafutásom, ám ahogy Cristiano (Ronaldo) is mindig emlegeti, csak Isten tudja, mit hoz a jövő. A labdarúgásban naponta változnak a dolgok” – nyilatkozta Messi az Aranylabda-gála előtt, amivel azonnal pletykaáradatot indított el.

Az angol The Guardian úgy véli, Messi kijelentése jelzés volt a Manchester United számára, hogy a játékos jövője kérdésessé vált a Barcelonánál. A MU-nál Ed Woodward alelnök még júliusban azt mondta, nincs megszabva Louis van Gaal menedzser számára, hogy mennyit költhet, és ha a holland szakember úgy dönt, hogy sztárokat igazolna, annak sincs akadálya.

Mint megírtuk, csak a Manchester United és a Real Madrid rendelkezik elegendő pénzügyi tartalékokkal ahhoz, hogy egyben kifizesse az argentin játékos mintegy 250 millió eurós kivásárlási árát, és ezzel ne sértse meg az UEFA pénzügyi Fair Play szabályát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik