Barcelona: „Messi miatta nem hosszabbított még szerződést”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.22. 21:13
null
Vajon Messi hátat fordít a Barcelonának 2018 nyarán? (Fotó: AFP)
Agustí Benedito, az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöki posztjára 2010-ben és 2015-ben is pályázó vállalkozó szerint a jelenlegi elnök, Josep Maria Bartomeu a fő akadálya, hogy Lionel Messi még nem hosszabbította meg a 2018 nyarán lejáró szerződését.

 

Mint ismert, Bartomeu szeptember elején elmondta, Messi meghosszabbította 2018 nyarán lejáró szerződését, igaz, azt az édesapja írta alá, de mivel megvan hozzá a joga, a Barcelona-drukkereknek nem kell tovább izgulniuk, hogy távozik az argentin labdarúgó, hiszen már csak az ilyenkor szokásos fotózás hiányzik a hivatalos bejelentéshez.

Benedito szerint nem igaz, hogy már csak a fotózás hiányzik, hiszen a játékos aláírása nélkül érvénytelen a szerződés – és miután Messi Bartomeuban látja maradása fő akadályát, egyelőre nem is szignózza a szerződést.

„Remélem, az elnök mindent őszintén megmagyaráz. Nem ez az első alkalom, hogy hazudott” – mondta Benedito.

Benedito egyébként szeptember elején aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy bizalmi szavazást írjanak ki Bartomeu ellen – ahhoz, hogy közelebb kerüljön ehhez, 16 750 aláírásra van szüksége, elmondása szerint már több mint 10 ezret össze is gyűjtött.

Igaz, az még nem tisztázott, hogy szeptember 27-ig, vagy október 2-ig van ideje erre, azonban elmondása szerint a pártoló tagok közül 18 ezren a szavazás mellett vannak, így meglesz a kellő számú aláírás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik