Barcelona: Messi a legjobb, örülök, hogy marad - Jordi Alba

Vágólapra másolva!
2013.02.07. 22:06
Jordi Alba, az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona védője a csapat hivatalos honlapjának elmondta, hogy mindenki boldog Lionel Messi új szerződésével, azonban az argentín zseni mellett komoly koncentrációra is szüksége lesz a gránátvörös-kékeknek, hiszen egy nagyon nehéz mérkőzésekkel teli hónap elé néznek.

„Nem tudom milyen lesz Messi 2018-ban, de az biztos, hogy most ő a legjobb, így a szerződéshosszabbításával mindenki boldog lehet" – nyilatkozta a Barcelona spanyol válogatott védője, Jordi Alba.

„Messi minden idők legjobb játékosa, örülök, hogy már egy csapatban játszunk. Volt 'szerencsém' ellene szerepelni, elképesztő dolgokat művel a pályán" – tette hozzá a védő.

A huszonhárom éves játékos beszélt a Barcelona februári programjáról is, ami saját bevallása szerint sem lesz egyszerű.

„Nagyon nehéz hónap elé nézünk, kemény mérkőzések várnak ránk, de a bajnokságban és a kupákban is a legjobbunkat kell nyújtanunk, ahogy azt eddig is tettük" – mondta.

Természetesen az interjún újra szóba került a Barcelona tizenhat pontos bajnoki előnye is az ősi rivális, Real Madriddal szemben.

„Mindenki a Real Madridról beszél, pedig jelenleg az Atlético Madrid a második mögöttünk a bajnokságban, így szerintem velük kellene többet foglalkoznunk" – zárta az interjút Jordi Alba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik