Videó: Messi majdnem verekedésbe keveredett Ibizán

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 12:16
Majdnem verekedésbe keveredett az FC Barcelona labdarúgója, Lionel Messi egy ibizai klubban. A videófelvételeken látszik, ahogyan összeszólalkozott egy férfival, ám a heves indulatok tettlegességig nem fajultak, mivel az argentin klasszis biztonsági őrök gyűrűjében távozott a helységről.

Messi még pihen, mivel a Copa América-szereplése miatt csak később csatlakozik a Barcához, ahol már javában zajlik a felkészülés. Így történhetett, hogy egy ibizai klubban bulizott, ahol összeszólalkozott egy férfival, aminek majdnem verekedés lett a vége.

Az esetről felvétel is készült, amint látható ahogyan az argentin klasszist biztonsági őrök veszik körül, majd távozik a klubból.

 

mx on Twitter

A guy in the Ibiza party tried to fight Messi, security stepped in as Messi was about to batter the guy https://t.co/ZmV1kA80s7


 

Lionel Messi egyébként nem egyedül nyaral, és nem is akármilyen társaságban tölti pihenését. Vasárnap Luis Suárez tett közzé egy képet Instagram oldalára, amin az látható, hogy többek között Jordi Alba és Cesc Fabregas társaságában kapcsolódnak ki a 2019–2020-as idény előtt.

DISFRUTANDO AMIGOS

742.4k Likes, 1,844 Comments - Luis Suarez (@luissuarez9) on Instagram: "DISFRUTANDO AMIGOS "


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik