Barca: Londonban a megfigyelő, válogatott védő a célpont

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.17. 11:02
Angol lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona megfigyelőt küldött a szombati Chelsea–Everton bajnoki összecsapásra. A katalán együttes állítólag John Stonest, az Everton védőjét szemelte ki.

A 21 esztendős John Stonest több európai élcsapat – a Manchester United, a Manchester City, az Arsenal és a Real Madrid – szeretné átigazolni, 2015 nyarán az Everton a Chelsea 38 millió fontos ajánlatát utasította vissza. John Stonest több európai élcsapat – a Manchester United, a Manchester City, az Arsenal és a Real Madrid – szeretné átigazolni, 2015 nyarán az Everton a Chelsea 38 millió fontos ajánlatát utasította vissza.

Pedig a hétszeres angol válogatott Stones már a londoni „kékek” megkeresésére is igent mondott volna, akkor állítólag közölte az Everton vezetőségével, hogy távozni szeretne.

A Barcelona már hosszú ideje figyeli a játékost, a hírek szerint 35 millió fontot, valamint Marc Bartra játékjogát készül felajánlani a védőért, akivel 2016 nyarán erősítené meg a védelmét.

Stonesnak – aki némi meglepetésre nemrég a barcelonai Gerard Piqué álomcsapatába is bekerült – 2019 nyaráig van érvényes szerződése az Evertonnal, értékét a transfermarkt.de 18 millió fontra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik