Barcelona: közleményben reagáltak Messi eltiltására

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.29. 11:44
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona közleményt adott ki, melyben a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) Lionel Messire kirótt büntetésére reagált.

Mint ismert, a FIFA négymeccses eltiltással sújtotta Messit, a Barca támadóját, mert a Chile elleni világbajnoki selejtezőn megsértette a játékvezető asszisztensét. Az argentin válogatott legnagyobb sztárja nélkül azóta 2–0-ra kikapott Bolíviában, az ötszörös aranylabdás klasszis pedig csak a selejtező utolsó fordulójában játszhat legközelebb tétmérkőzésen a nemzeti együttesben. sújtotta Messit, a Barca támadóját, mert a Chile elleni világbajnoki selejtezőn megsértette a játékvezető asszisztensét. Az argentin válogatott legnagyobb sztárja nélkül azóta 2–0-ra kikapott Bolíviában, az ötszörös aranylabdás klasszis pedig csak a selejtező utolsó fordulójában játszhat legközelebb tétmérkőzésen a nemzeti együttesben.

„Az FC Barcelona meglepődve és elutasítóan fogadja a FIFA fegyelmi bizottságának döntését, miszerint Leo Messi eltiltást kapott. A klub álláspontja szerint a négymeccses büntetés igazságtalan és aránytalan. A Barcelona ezúton megerősíti, hogy mindenben támogatja Leo Messit, aki a pályán és azon kívül is példamutató játékos” – áll a Barca közleményében.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik