Atlético: „Következményei lesznek Griezmann átigazolásának”

Vágólapra másolva!
2019.07.05. 10:10
null
Griezmann szinte biztosan a Barcelona játékosa lesz, a kérdés, hogy mennyi pénzért (Fotó: AFP)
Bajba kerülhet a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona Antoine Griezmann lehetséges átigazolása kapcsán. A gondot az jelentheti, hogy a katalán klub túl hamar egyezett meg a francia támadóval.

 

Az Atlético Madrid elnöke, Enrique Cerezo a 2019–2020-as La Liga-idény sorsolása után beszélt a sajtó jelen levő képviselőinek, és elmondta, ha a Barcelona már márciusban megegyezett Antoine Griezmannal, annak következményei lesznek.

Dermot Corrigan, az ESPN munkatársa szerint ez azt jelentheti, hogy ebben az esetben nem a július 1-jétől életbe lépő 120 millió eurós kivásárlási árat kell kifizetnie a Barcelonának, hanem még az azelőtti 200 milliós átigazolási díjat.

Az igazság az, ha valóban márciusban írt alá a másik klubhoz, annak lesznek következményei. Nem normális, ha egy játékos már ilyen korán aláírja a szerződését, bár még azt sem tudjuk, hogy egyáltalán Barcelonába igazol-e. Várjunk egy pár napot, és majd meglátjuk” – idézi a madridi klub elnökét az As.

Noha Antoine Griezmann hivatalosan még valóban nem a Barcelona játékosa, minden jel arra utal, hogy hamarosan bejelentik az érkezését. Spanyol sajtóhírek szerint ez a jövő héten valósul meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik