Barcelona: „Lőj már, Antoine!” – káromkodva magyarázott az edző

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.03. 11:10
null
Eder Sarabia magyaráz Quique Setiénnek (Fotó: AFP)
Érdekes nézőpontra hívta fel a figyelmet a spanyol Vamos de Movistar televíziós csatorna a vasárnapi el Clásicóval kapcsolatosan. A középpontban Eder Sarabia, az FC Barcelona segédedzője áll.

 

Quique Setién segítője a katalánok szempontjából balul sikerült el Clásico alatt többször is hevesen káromkodva kommentálta a pályán történteket.

„Azt nem Busquetsnek kellett volna passzolni, hanem valamelyik mellette álló középpályásnak!”; „A k...a életbe, Antoine, lőj már! Lőj már, a rohadt életbe!”; Semmit sem úgy csinál, ahogyan kellene!”; „Nem lehet ennyire hátul a védelmi vonalunk!” – többek között ezeket olvasták le a Vamosnál a tréner szájáról a rengeteg káromkodás mellett.

Nem ez az első alkalom, hogy Sarabiát feldúltan gesztikulálva láthatjuk az oldalvonal mellett, miközben a vezetőedző, Quique Setién általában jóval visszafogottabban figyeli az eseményeket. A 39 éves szakember már a Las Palmasnál és a Betisnél is segítette Setién munkáját.

Habár a Twitteren sok Barca-szurkoló jelezte, hogy egyetért Sarabiával, a COPE nevű spanyol rádióállomás úgy tudja, a Barcelona játékosai nem elégedettek vele, és nincsenek meggyőződve arról, hogy ő a megfelelő ember a kispadon a vezetőedző mellett.

A mérkőzésről bővebben ITT olvashatnak.

Ben Hayward on Twitter

He's not doing anything he's supposed to..." Interesting video by @vamos featuring a very animated Eder Sarabia (Quique Setién's assistant coach) during #ElClasico https://t.co/i7eqGjaLvw



SPANYOL LA LIGA
26. FORDULÓ
Real Madrid–Barcelona 2–0 (Vinícius Júnior 71., Mariano Díaz 92.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik