Barcelona: „Jólesett volna egy üzenet a vezetőségtől…”

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.07.26. 11:14
null
Alená (jobbra) szívesen adta át a 21-es mezt De Jongnak (Fotó: FC Barcelona)
Korábban beszámoltunk róla, hogy az előttünk álló idényben már nem Carles Alená, hanem az Ajaxtól 75 millió euróért megvásárolt Frenkie de Jong viseli a 21-es mezt az FC Barcelona labdarúgócsapatánál. Azóta kiderült, a katalán klub vezetői nem éppen úriemberhez méltó módon jártak el, amikor felajánlották a hollandnak saját nevelésű középpályásuk számát...

„Tudtam, hogy Frenkie szeretné a 21-es mezt, meg is beszéltük ezt egymás között – idézi Alenát a barcelonai Sport napilap. – Nagyon szerény volt, amikor elkérte tőlem, érzelmi okokból pedig oda is adtam neki. De azért jólesett volna egy üzenet a vezetőségtől, mert a tudtom nélkül ígérték neki oda a mezemet.”

„Rosszulestek a történtek, mert mindig tisztelettudóan viselkedtem a klubbal, jó volt a kommunikáció közöttünk. Csak egy üzenetet kellett volna küldeniük…” – tette hozzá csalódottan Alená, aki a 19-es mezre váltott nevelőegyesületénél.

Ezzel szemben a Catalunya Radio pénteken úgy értesült, a Barcelonánál nem kínálták fel a 21-es mezt De Jongnak, éppen ezért dühösek is Alenára a nyilatkozata miatt, és nem értik, hogy a játékos miért tett nyilvánosan ilyen kijelentést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik