Barcelona: „Januárban érkezik a fiam” – kotyogta ki az apa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.14. 09:13
Az elmúlt hetek pletykája szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata élénken érdeklődik Gerson (Gerson Santos da Silva) iránt. A Fluminense U20-as válogatott játékosát több európai topcsapattal is hírbe hozták, ám az édesapa a spanyol sajtónak elárulta, a Bajnokok Ligája-győztest választották.

„Gerson egyelőre marad a Fluminensében, és aztán januárban csatlakozik a Barcelonához – árulta el a játékos édesapja a Mundo Deportivónak. – Megtisztelnek minket más csapatok ajánlatai, ez azt jelzi, hogy Gerson jól teljesít, de már meghoztuk a döntésünket.”„Gerson egyelőre marad a Fluminensében, és aztán januárban csatlakozik a Barcelonához – árulta el a játékos édesapja a Mundo Deportivónak. – Megtisztelnek minket más csapatok ajánlatai, ez azt jelzi, hogy Gerson jól teljesít, de már meghoztuk a döntésünket.”

Beszámoltunk róla, hogy a hírek szerint a Barcelona 3.2 millió eurót fizetett a Fluminensének három tinitehetség, a támadó középpályás Gerson, a csatár Kenedy és a középső védő Marlon első vételi ajánlatának jogáért. A sport.es viszont már akkor leszögezte, az igazi célpont Gerson volt, de a másik két játékost is nagyra tartják a klub megfigyelői.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik