Barcelona: Iniesta és Piqué az Arsenal-játékost csábította?

Vágólapra másolva!
2016.02.26. 15:06
Spanyol sajtóértesülések szerint az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-meccs után két Barcelona-futballista, Andrés Iniesta és Gerard Piqué leült beszélni a londoniak egyik játékosával, és megpróbálták meggyőzni, a katalánokhoz kellene szerződnie.

A Barcelona – minden bizonnyal – már Londonban eldöntötte a továbbjutás kérdését a Bajnokok Ligájában, a katalán Sport szerint azonban nemcsak a pályán történtek érdekes dolgok, a lefújás után is volt mire figyelni.A Barcelona – minden bizonnyal – már Londonban eldöntötte a továbbjutás kérdését a Bajnokok Ligájában, a katalán Sport szerint azonban nemcsak a pályán történtek érdekes dolgok, a lefújás után is volt mire figyelni.

A beszámolók szerint a találkozó után után Andrés Iniesta és Gerard Piqué leült beszélni az Arsenal bekkjével, Héctor Bellerínnel, és a katalánok megpróbálták meggyőzni a védőt, költözzön vissza Barcelonába.

A 20 esztendős spanyol a gránátvörös-kékeknél kezdte pályafutását nyolcévesen, majd 2011-ben Londonba igazolt.

Visszatérése Spanyolországba nem először vetődött fel, a hírek szerint évek óta tervezgetik a katalánok Bellerín visszacsábítását, ám egyelőre nem sikerült meggyőzni arról, lesz helye a csapatban.

Kérdés, mire jutott most Iniesta és Piqué…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik