Barcelona: Iniesta beszélt a jövőjéről; 18 sérült a forgatáson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.16. 15:05
Mint ismert, Andrés Iniesta a nyáron távozik az FC Barcelona labdarúgócsapatától. A 34 éves középpályás emiatt kapott meghívást a Chester nevű talk show-ba, amelyben a következő állomáshelye is szóba került. A forgatásnak sajnos kisebb baleset vetett véget: az ideiglenesen felállított nézőtér összedőlt, 18 ember  megsérült.

A forgatás egy műfüves futballpályán zajlott, amelynek a közepén felállított lelátó váratlanul összedőlt. A balesetben tizennyolcan, köztük két kiskorú sérült meg könnyebben.

Az AS felvétele az esetről

„A reggeli riadalom után a támogatásomat szeretném küldeni mindenkinek, aki ott volt. Remélem, mindenki hamar felépül a sérüléséből. Ölelés!” – üzent a sérült szurkolóknak Iniesta a Twitteren.

Andrés Iniesta on Twitter

Después del susto que nos hemos llevado todos esta mañana, quiero enviar un mensaje de apoyo y ánimo a todos los que estábamos hoy allí y esperar que los heridos se recuperen lo antes posible. Un abrazo a todos. @Chester_cuatro


A football-espana.net beszámolója szerint Iniesta a Radio Marcának megerősítette a forgatáson is elhangzottakat, miszerint két forgatókönyv létezik a jövőjével kapcsolatban.

„Soha nem fogok a Barcelona ellen játszani. Két forgatókönyv létezik: vagy Kínában, vagy Japánban folytatom a pályafutásomat. Remélhetőleg már a jövő héten meglesz a hivatalos döntés” – fogalmazott Iniesta.

Az interjúban a Manchester City érdeklődése is szóba került. Iniesta elmondta, hogy Pep Guardiolával ugyan váltottak néhány üzenetet, ettől függetlenül nem érti ezeket a pletykákat, mert biztosan nem lesz a manchesteriek játékosa.

Iniesta egyébként május 20-án, vasárnap, 20.45 órától léphet pályára utoljára az FC Barcelonában. A bajnoki címet már korábban biztosító katalánok hazai pályán a Real Sociedadot fogadják a La Liga utolsó fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik