Barcelona: Ibrahimovic szerint egyedül Guardiola akarta, hogy távozzon

Vágólapra másolva!
2010.09.01. 15:54
Zlatan Ibrahimovic egy svédországi sajtótájékoztatón nyilatkozott barcelonai távozásának körülményeiről. Az AC Milanhoz igazolt svéd támadó elmondta, egyedül Josep Guardiola vezetőedző akarta a katalán klubnál, hogy távozzon.

„Nem tudtam kommunikálni az edzővel, így továbbra sem tudom, miért kellett távoznom. Márciusban kezdődtek a problémák, amelyekre megpróbáltam választ találni, de Guardiola nem adta meg. Az utóbbi időben többször is találkoztam a Barca új elnökével és a vezetőkkel, és senki sem akart eladni. De egy valaki ragaszkodott ehhez" – mondta Ibrahimovic.

„Nagyszerű időszakot töltöttem a Barcelonánál. Az első félévem fantasztikusan sikerült. De márciusban történt valami, amelyre azóta sem kaptam választ. Ez nem a klub vagy a játékosok hibája, hanem egy emberé. Egy jó edző megoldja a problémákat, egy gyenge edző pedig elfut előlük. Új helyzet volt ez számomra, nem tudtam, hogyan kezeljem. De nem engedhettem meg magamnak, hogy egy-két-három évig a padot koptassam. Láttam, hogy Henrynak milyen érzés volt a padon ülni" – jelentette ki a csatár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik