Barcelona: fél évre kidőlt a Hamburg ellen megsérülő védő

Vágólapra másolva!
2012.07.25. 15:42
Elülső keresztszalag-szakadást szenvedett Marc Muniesa, az FC Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje. A futballistára féléves kihagyás vár – derült ki a mai orvosi vizsgálatok alapján.

Az első csapat keretéhez idén nyáron felkerült futballista a keddi, Hamburg elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg egy rossz mozdulat következtében. A játékost a félidőben cserélte be Tito Vilanova vezetőedző, majd bő 10 perccel később súlyosan megsérült a térde. Az orvosok már tegnap is komoly problémát feltételeztek, szerdán pedig beigazolódott a szakemberek gyanúja.a keddi, Hamburg elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg egy rossz mozdulat következtében. A játékost a félidőben cserélte be Tito Vilanova vezetőedző, majd bő 10 perccel később súlyosan megsérült a térde. Az orvosok már tegnap is komoly problémát feltételeztek, szerdán pedig beigazolódott a szakemberek gyanúja.

Muniesa már 17 évesen bemutatkozhatott a Barcelona első csapatában, amelyben eddig négy alkalommal lépett pályára, de csak 2012 nyarától tekinthető az A-keret teljes jogú tagjának.

A 20 éves labdarúgó a spanyol utánpótlás-válogatottakban 21 alkalommal lépett pályára, gólt nem szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik