Barcelona: Coutinho egyre közelebb, már a mezszáma is megvan?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.04. 19:04
Múlt szombaton a két nagy katalán sportlap, a Sport és a Mundo Deportivo is a címlapjára tette Philippe Coutinhót, a Liverpool támadóját, aki szerintük januárban az FC Barcelonához szerződik. Nem sokkal később a gránátvörös-kékek mezgyártója, a Nike a hivatalos honlapján – állítólag véletlenül – bejelentette a brazil labdarúgó érkezését, ezúttal pedig a Diario Gol című spanyol lap kürtölte világgá, hogy Coutinho már mezszámot is választott magának a Barcánál.

Egybehangzó sajtóértesülések szerint véget ért Philippe Coutinho liverpooli karrierje – a brazil futballista állítólag jelezte klubja vezetőségének, hogy nem lép többet pályára a Liverpoolban, így már a pénteki, Everton elleni FA-kupa-összecsapást is kihagyja. Egybehangzó sajtóértesülések szerint véget ért Philippe Coutinho liverpooli karrierje – a brazil futballista állítólag jelezte klubja vezetőségének, hogy nem lép többet pályára a Liverpoolban, így már a pénteki, Everton elleni FA-kupa-összecsapást is kihagyja.

Coutinho a Liverpoolban a tízes dresszben játszott, az azonban Lionel Messié a Barcelonánál, ezért ha odaszerződik, új szám után kell néznie. A tizenegyes szintén közel áll a támadóhoz, hiszen a válogatottban ebben szerepel – a katalánok által tavaly nyáron megszerzett Ousmane Dembélé viszont aligha mond majd le a számáról.

A Diario Gol szerint Coutinho így a hetest szeretné majd viselni a katalánoknál. Ez jelenleg Arda Turané, ám a török játékos szinte biztosan távozik januárban, vagyis a brazil könnyen megkaparinthatja a mezszámát – feltéve, hogy tényleg létrejön az üzlet, s a Barcelonánál folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik