Barcelona: brutális pénzszórás - ennyit költ a hajára Neymar

Vágólapra másolva!
2015.05.06. 20:35
null
Neymar gazdaggá teszi a fodrászát (Fotó: Reuters)
Érdekes cikkel állt elő a katalán Sport: az FC Barcelona labdarúgócsapatának ügyeiben jól informált lap megkérdezte Neymar fodrászát, mennyit költ a brazil klasszis a hajára. A válasz megdöbbentő.

David Beckham hajszobrászati mesterművei után nehéz újat mutatni a profi futballistákkal dolgozó fodrászok körében, a Barcelona ásza, Neymar azonban még társait is lepipálja. A Sport a brazil támadó fodrászát kérdezte, és most kiderült, mennyi az annyi.

„Amikor Neymar megérkezett Barcelonába, nagyon rossz állapotban volt a haja. Rengetegszer váltotta a hajstílusát és -színét, ez pedig nem tett jót a fejbőrének. Kemény munka volt, de mára rendbe hoztam. Gyakran hív, általában küld értem egy sofőrt, aki az otthonába fuvaroz. Nem sok kuncsaftom kedvéért vállalok ilyen kiszállást” – árulta el a katalán lapnak Wagner Tenorio, aki többek között Rafinha és Dani Alves séróját is kezeli.

Neymar és Wagner Tenorio (Fotó: 101greatgoals.com)
Neymar és Wagner Tenorio (Fotó: 101greatgoals.com)

„Nehéz meghatározni, mennyit költ összesen a hajára, azt azonban elárulhatom, hogy még nem volt olyan hónap, amikor a munkadíjam kétezer euró alá csökkent volna” – tette hozzá a mesterfodrász.

Ha a minimális összeggel számolunk, a Barcelona klasszisa havonta nagyjából 600 ezer forintot költ csak a frizurájára…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik