Barcelona: Az Atlético ellen már játszanék - Neymar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 11:16
A Barcelona brazil labdarúgója, Neymar bízik benne, hogy az Atlético Madrid elleni szezonzáróra visszatérhet. Mindez persze csak akkor érdekes, ha annak a mérkőzésnek még lesz tétje.

A brazil válogatott támadó bal lába a Real Madrid elleni Király-kupa döntőn sérült meg. A Barcelona a Camp Nouban fogadja május 17-én a Primera División utolsó fordulójában a jelenleg listavezető Atléticót. Neymar azon a mérkőzésen már mindenképpen pályára szeretne lépni.

„Már rögtön a sérülés után éreztem, hogy egy ideig nem fogok tudni játszani. Ilyenkor nagyon fél az ember, először csak maga a sérülés járt az eszemben, aztán viszont a világbajnokság – mondta Neymar. – Még járni is nehéz volt a meccs után, annyira fájt a lábam. Szerencsére annyira nem nagy a baj, három héten belül szeretnék visszatérni és játszani az Atlético ellen az utolsó fordulóban. Szörnyű érzés, amikor nem focizhatok és csak kívülről nézhetem a többieket a pályán, én pedig nem csinálhatok semmit. Ez a legrosszabb dolog a labdarúgó életében.”

A Barcelona vasárnap 21.00-tól az Athletic Bilbaót fogadja a spanyol élvonalbeli bajnokság 34. fordulójában. A péntek este győzelmet arató Atlético Madrid hét ponttal áll jelenleg a katalánok előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik