Barcelona: Hlebet a Benfica, Martín Cácerest a Sevilla vinné

Vágólapra másolva!
2010.08.26. 15:58
A Barcelona labdarúgócsapatának 2010–2011-es játékoskeretében Pep Guardiola vezetőedző nem számít Alekszandr Hlebre és Martín Cáceresre. A két légiós után máris vannak jelentkezők, az átigazolási határidő végéhez közeledve mindketten klubot válthatnak.

A 29 éves, fehérorosz Hleb 2000–2005 között a Stuttgart kulcsembere volt, de később az Arsenalban és a Barcelonában sem tudott az elvárásoknak megfelelően teljesíteni. Az előző szezont a támadó középpályás korábbi sikereinek színhelyén, Stuttgartban töltötte, de teljesítménye ezúttal nem hagyott mély nyomokat. A 48-szoros válogatott játékost a portugál Benfica foglalkoztatná. Szerződése további két évig a katalánokhoz köti, akik az irreális 90 millió euróban szabták meg korábban a kivásárlási árát.

Martín Cáceres pályafutása annyiban hasonlatos a fehéroroszéhoz, hogy szintén 2008-ban szerződött a katalánokhoz, akiknél négy évre írt alá, és ahol szintén epizodistának számított. Az előző idény felét a Juventusban töltötte kölcsönjátékosként, a másikban sérült volt. A 19-szeres uruguayi válogatott védőre a Sevilla csapna le. A dél-amerikai kivásárlási ára elméletben 50 millió euró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik