Barcelona: Abidal a társakkal edzett, Xaviék külön

Vágólapra másolva!
2013.02.05. 21:36
A spanyol Barcelona labdarúgócsapatának francia légiósa, Eric Abidal ismét a társakkal edzett azt követően, hogy múlt héten hétfőn kiengedték a kórházból.

Amint arról a múlt héten már beszámoltunk: a tumorral tavaly márciusban megműtött 33 éves futballistának ötnapos kivizsgálásra kellett kórházba menni, ahonnan azzal a záró eredménnyel engedték útjára, hogy február első felében már százszázalékosan terhelhető állapotban lesz.Amint arról a múlt héten már beszámoltunk: a tumorral tavaly márciusban megműtött 33 éves futballistának ötnapos kivizsgálásra kellett kórházba menni, ahonnan azzal a záró eredménnyel engedték útjára, hogy február első felében már százszázalékosan terhelhető állapotban lesz.

Alex Song és Xavi Hernández viszont csak külön munkát végezhetett – a kameruni válogatott középpályás ki is hagyja a Tanzánia elleni felkészülési mérkőzést, míg spanyol klubtársa nem utazott el Katarba, ahol övéi majd Uruguayjal játszanak –, miként Thiago Alcántara is. Marc Bartra pedig lázas betegként nem edzhetett.

A Barcelona első csapatának keretéből tizennégyen hiányoznak – kilenc játékos a spanyol, két-két futballista az argentin, valamint a brazil, további egy a chilei válogatott keretében van –, így Jordi Roura másodedző a tartalékcsapat tagjaival töltötte fel keretét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik