Barcelona: a Juventusnak passzolnák el a védőt – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2018.04.18. 11:19
null
Lucas Digne a nyáron távozhat a Barcelonától (Fotó: AFP)
A goal.com információi szerint a Juventusnál folytathatja pályafutását a Barcelona francia védője, Lucas Digne, aki kölcsönbe kerülhet a torinói együtteshez.

 

A 21-szeres válogatott balhátvéd 2016 júliusában szerződött a katalánokhoz a PSG-től, ám Jordi Alba mögött csupán második számú választásnak számít a posztján. A most zajló szezonban eddig 19 tétmeccsen kapott lehetőséget, ám a fontosabb összecsapásokon rendszerint maximum a kispadra fér oda.

A Barcelona elvileg nem gördítene akadályt Digne távozása elé, és a játékos képviselői már fel is vették a kapcsolatot a Juventusszal, amely egy évre venné kölcsön a védőt, 25 millió eurós opciós joggal a végleges megvásárlására. A Barcelona így még keresne is az üzlettel, a PSG-től ugyanis 20.5 millió euróért szerezte meg, míg a Juventus kapna egy olasz élvonalbeli tapasztalattal (Roma, 2015–2016) rendelkező balhátvédet Alex Sandro mellé – az megint más kérdés, hogy Digne a brazil oldalán valószínűleg nem jutna sokkal több játéklehetőséghez...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik