Barcelona: 50 milliót költenének, megvannak a célpontok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.01. 13:22
A katalán Sport értesülései szerint a spanyol élvonalbeli Barcelona labdarúgócsapata 50 millió eurót költhet az átigazolási tilalom lejártával 2016 nyarán, a kiszemeltek listáját pedig Marco Verratti, a PSG és az olasz válogatott középpályása vezeti.

A kiváló passzjátékáról, labdaszerzéseiről és nagy munkabírásáról ismert Verratti értékét 30 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de. A tízszeres olasz válogatott futballista alternatívája Lars Bender, a Bayer Leverkusen német válogatott középpályása lehet.

A védelmét is megerősítené a Barcelona. Dani Alves utódja a szintén brazil Danilo lehet, aki jelenleg az FC Porto játékosa, középre pedig a korábban a Manchester Cityt is megjáró Sztefan Szavics, a Fiorentina hátvédje jöhet.

A támadósor bővítése is felvetődött, a gránátvörös-kékek beszállnának a Paulo Dybala szerződtetéséért folyó küzdelembe. A Palermo argentin légiósáért a Premier League elitje, a PSG és a Juventus verseng, de a 2014–2015-ös bajnoki szezonban tizenkét gólnál járó Dybala saját bevallása szerint a Barcelonáról és a Manchester Cityről álmodik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik