Barca: 42/7, 11/0 – ebben bízhatnak a katalánok ellenfelei

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.05. 14:23
A szombati, 1–1-re végződő el Clásico után a spanyol lapok már válságról beszélnek a Barcelonánál. Tény, az MSN az utóbbi hetekben nem annyira hatékony, mint megszokhattuk.

Mint a sport.es rámutat, a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar támadótrió az elmúlt hat mérkőzésen csupán hétszer volt eredményes. Az, hogy az eddig igen gólerős hármas visszaesett hatékonyságban, nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Barcelona az utóbbi hetekben gödörbe került.

Az alábbi statisztikából kiderül, Messi legutóbbi 18 próbálkozásából ötször szerzett gólt (ez elmarad korábbi mutatóitól), Suárez 13-ból kétszer, Neymar viszont elmúlt tizenegy kísérletéből egyáltalán nem talált be.

Nem túl hízelgő statisztika az MSN-ről (Fotó: sport.es)
Nem túl hízelgő statisztika az MSN-ről (Fotó: sport.es)

 

Luis Enrique vezetőedző a hírek szerint bele is akar nyúlni az MSN-be – Suárezt állítólag pihentetni szeretné az együttes keddi, Borussia Mönchengladbach elleni Bajnokok Ligája-összecsapásán, de a pletykák szerint a soron következő Osasuna, Espanyol, valamint Hércules elleni mérkőzésen sem lesz ott mindhárom támadó a kezdőben. A pamplonai csapat ellen már csak azért sem, mert Neymar az eltiltását tölti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik