Barca: Xavi és Guardiola újra együtt, de nem a katalánoknál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 11:55
Spanyol sajtóértesülések szerint egészen különleges ajánlattal csábítja Katarba Xavit, az FC Barcelona labdarúgócsapatának ikonját az al-Szadd: a katari klub hét évre szóló szerződést kínált a spanyolnak, aki korábbi edzőjét is „magával viheti”.

Xavi nevét nem először dobta fel a nemzetközi sportsajtó az al-Szaddal kapcsolatban, a katari klub hónapok óta próbálja becserkészni a Barcelonából a szezon végén nagy valószínűséggel távozó középpályást.Xavi nevét nem először dobta fel a nemzetközi sportsajtó az al-Szaddal kapcsolatban, a katari klub hónapok óta próbálja becserkészni a Barcelonából a szezon végén nagy valószínűséggel távozó középpályást.

Úgy tűnik, egyre közelebb az egyezség, a Marca információi szerint ugyanis Raúl korábbi klubja visszautasíthatatlan, hét évre szóló ajánlatottett a spanyol középpályás elé, aki három évig játékosként, utána pedig a klub nagyköveteként, majd edzőjeként dolgozhatna.

Ha a hatalmas pénzeszsák – sajtóhírek szerint a katariak évi 10 millió eurót utalnának át évente a spanyol számlájára – és a hosszú távra szóló ajánlat sem fogta volna meg Xavit, itt egy újabb indok: könnyen lehet, hogy korábbi edzője is vele tart.

Szintén Spanyolországból érkezett a hír, mely szerint a jelenleg a Bayern Münchent irányító Pep Guardiola is Katarban köthet ki.

Egyes források szerint az sem zárható ki, hogy a bajorokkal a BL-negyeddöntőben a Portótól meglepetésre vereséget szenvedő edző kettős szerepet töltene be, és az al-Szadd mellett a katari válogatottat is irányíthatná.

Februárban már a németek is előálltak a katari szállal Guardiola kapcsán, és állítólag a spanyol egyre inkább hajlik a váltásra…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik