Barca: Wenger 12 milliót ígért, a La Masía-sztár nemet mondott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.09. 12:05
Spanyol értesülések szerint az Arsenal örömmel kifizette volna Sergi Samper, a Barcelona 19 éves tehetségének kivásárlási árát, de a játékos elkötelezett a katalánok felé, így visszautasította az angolok ajánlatát.

Arsene Wenger, az „ágyúsok” francia menedzsere már három évvel ezelőtt mutatott érdeklődést a Xavi örököseként emlegetett játékos irányába, akkor azonban Jon Toral és Hector Bellerin, a Barcelona utánpótlásának másik két labdarúgója szerződött Londonba.

Wenger 2014 nyarán ismét a La Masía ajtaján kopogtatott, egy 12 millió eurós ajánlattal a klub vezetőségét és Sergi Sampert kereste.Arsene Wenger, az „ágyúsok” francia menedzsere már három évvel ezelőtt mutatott érdeklődést a Xavi örököseként emlegetett játékos irányába, akkor azonban Jon Toral és Hector Bellerin, a Barcelona utánpótlásának másik két labdarúgója szerződött Londonba.

Wenger 2014 nyarán ismét a La Masía ajtaján kopogtatott, egy 12 millió eurós ajánlattal a klub vezetőségét és Sergi Sampert kereste.

Az El Mundo Deportivo cikke szerint Samper egyértelmű nemmel felelt az Arsenal ajánlatára, hiszen nem mondott le legnagyobb álmáról, hogy a Barcelona mezében érjen el sikereket. Luis Enrique vezetőedző ígérete szerint már a 2014–2015-ös szezonban lesz rá lehetősége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik