Barca: új Fabregas-ügy? Az Arsenalból pótolnák Alvest

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.23. 08:56
null
Vajon sikerül-e a Barcelonának elhurcolni Bellerínt az Arsenalból? (Fotó: Reuters)
Sajtóhírek szerint az FC Barcelona érdeklődik az Arsenal spanyol jobbhátvédje, Héctor Bellerín iránt.

 

A Mundo Deportivo úgy tudja, a Barcelonánál felkészültek arra az esetre, ha Daniel Alves, a katalánokat 2008 óta szolgáló 32 éves jobbhátvéd távozik. A lap azt írja, a 87-szeres brazil válogatott játékost az arsenalos Bellerín pótolhatja.

A 21 éves korosztályos válogatott futballista 2011-ig a Barcelona utánpótlásában pallérozódott, azóta viszont az Arsenalt erősíti. Bellerín a Premier League-ben 48-szor játszott, a Bajnokok Ligájában pedig tízszer. A spanyol ifjonc esete hasonlít Cesc Fabregas történetéhez, aki gyermekként a Barcelona akadémiáján nevelkedett, az Arsenalban lett ismert labdarúgó, majd sokévnyi londoni remeklés után végül beadta a derekát a gránátvörös-kékeknek – más kérdés, hogy azóta már a Chelsea-t erősíti…

A spanyol lap ugyanakkor azt is megemlíti, hogy Bellerín – akinek szerződése 2019-ben jár le az „ágyúsoknál” – nem csak a Barcelona kívánságlistáján szerepel. Állítólag a Bayern München – amelynek nyártól Carlo Ancelotti lesz a vezetőedzője – már érdeklődött a londoni klubnál Bellerínt illetően, de a Paris Saint-Germain, a Chelsea és a két manchesteri gigász (az MU és a következő évadtól Pep Guardiola által irányított City) is lesben áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik