Barca: „Tudtam, hogy távozik” – Piqué beszélt a Neymar-képről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.12. 19:17
A Real Madrid elleni spanyol Szuperkupa-párharc első mérkőzésére készülő FC Barcelona középhátvédje, Gerard Piqué szombati sajtótájékoztatóján elmondta a teljes igazságot annak a képnek a történetéről, amelyen Neymarral szerepel, és amelyhez azt a megjegyzést fűzte a saját Instagram-oldalán, hogy „Marad”. Mint ismert, a brazil támadó nem maradt, hanem 222 millió euróért a Paris Saint-Germainhez igazolt.

„Arra akartam felhasználni a közvéleményt, hogy megváltozzon Neymar álláspontja. Nem érzem úgy, hogy becsaptam volna. A csapattársaimmal megpróbáltuk meggyőzni a maradásról, de amikor posztoltam a képet, akkor már teljes mértékig tisztában voltam vele, hogy távozik. Nagyon mérges volt rám a fotó miatt, de csak néhány óráig, utána megbékélt” – árulta el Piqué.„Arra akartam felhasználni a közvéleményt, hogy megváltozzon Neymar álláspontja. Nem érzem úgy, hogy becsaptam volna. A csapattársaimmal megpróbáltuk meggyőzni a maradásról, de amikor posztoltam a képet, akkor már teljes mértékig tisztában voltam vele, hogy távozik. Nagyon mérges volt rám a fotó miatt, de csak néhány óráig, utána megbékélt” – árulta el Piqué.

A brazil szupersztár korábban úgy nyilatkozott, hogy a kép nyilvánosságra kerülésének idején még nem döntötte el, hol folytatja a pályafutását, de ettől még nem haragudott meg Piquére.

„Nem vagyok újságíró és szóvivő. Úgy használom a közösségi médiát, ahogy akarom, akár tetszik az embereknek, akár nem. Nem azért vagyok, hogy híreket szolgáltassak. A Barcának szerettem volna jót. Olyan ez, mint a póker: blöfföltem, nem jött be” – tette hozzá a középhátvéd.

A spanyol sajtóban közben olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy Lionel Messi esküvőjén Daniel Alves győzte meg Neymart arról, hogy igazoljon Párizsba.

UGYE EMLÉKEZNEK MÉG A KÉPRE?

Se queda.

1m Likes, 89.4k Comments - Gerard Piqué (@3gerardpique) on Instagram: "Se queda."


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik