HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.22 11:01 Frissítve: 2018.11.22 11:21

Barca: távozhat Dembélé? Nem biztos, hogy megéri

Mint ismert, az elmúlt időszakban kereszttűzbe került Barcelonában a klub fiatal játékosa, Ousmane Dembélé. Nem véletlenül röppentek fel olyan hírek, hogy a katalánok akár már januárban átadólistára tehetik a franciát, azonban nem biztos, hogy jól járnának ezzel – anyagilag biztosan nem.

HIRDETÉS
Dembélé távozásával a Dortmund biztosan jól járna anyagilag, a katalánok már kevésbé (Fotó: AFP)

 

Mint ismert, Dembélé kálváriája azzal kezdődött, hogy az egyik nap nem jelent meg az edzésen állítólagos rosszullét miatt, és erről nem is tájékoztatta a klubot. Nem sokkal később azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elkésett az egyik meccsről (nem volt a keretben), azóta pedig a Barcelonánál amiatt aggódnak, hogy videojáték-függő lehet a fiatal játékos, és az is elképzelhető, hogy a korábban említett tréninget is emiatt hagyta ki.

Nem meglepő módon tehát a nemzetközi sajtóban több helyen felmerült annak lehetősége, hogy Dembélét már a télen átadólistára tegye a Barca – a Die Welt jelentése szerint azonban ez anyagi terheket róna a katalánokra. Ugyanis amennyiben szerződése lejárta előtt megválnának a játékostól a gránátvörös-kékek, automatikusan érvénybe lépnének a különböző záradékok, melyeknek értelmében 40 millió euróra is rúghat az az összeg, amelyet a futballista előző klubjának, a Borussia Dortmundnak kellene átutalniuk. 


A francia támadó 2017 augusztusában csatlakozott a Barcelonához 105 millió euróért cserébe, szerződése 2022. június 30-ig érvényes.

Nemrég az uruguayi csapattárs, Luis Suárez is üzent Dembélének.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.

2018.11.28 23:43:43

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Következő állomáshelyén talán végre mellészegődik a szerencse. Világbajnok válogatott szövetségi kapitánya és Real Madrid-edző viszont valószínűleg már sohasem lesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS