Barca: „szatyros Messi” csomagot kapott az igazitól, íme!

Vágólapra másolva!
2016.02.25. 12:59
null
Murtasa boldog, valóra vált az álma (Fotó: Marca)
Aláírt válogatott és Barcelona-mezt küldött Lionel Messi annak az afgán kisfiúnak, akinek a fényképe, amelyen egy nejlonzacskóból készített 10-es számú, Messi-feliratú mezben futballozik, bejárta az internetet az elmúlt hónapban.

A katalán együttes ötszörös aranylabdás argentin sztárjával vélhetően nem lesz lehetősége személyesen találkozni Murtasának, akinek az édesapja csütörtökön azt nyilatkozta a német hírügynökségnek, hogy fia a reggeli órákban átvette a neki küldött ajándékokat a kabuli UNICEF-irodában.

Messi az argentin és a gránátvörös-kék mezt is aláírta, és egy dedikált labdát is küldött afgán rajongójának – mondta az UNICEF egyik szóvivője.

A fiú családjában is megosztott a rajongás. Murtas testvérei a rivális Real Madrid klasszisát, Cristiano Ronaldót kedvelik, míg a „szatyros Messi” néven elhíresült fiú büszkén viseli igazi Messi-mezét.

Murtasáról először január végén jelentek meg képek a világhálón, s az afgán kisfiú nagy népszerűségre tett szert a szatyorból készített kék-fehér Messi-mezének köszönhetően.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik