Barca: Ronaldo lebukott! Két nővel szexelt a páholyban

Vágólapra másolva!
2015.10.10. 16:29
null
A kiváltságos nézők helye a Camp Nouban (Fotó: FC Barcelona)
„Las mejores anecdotas del Barca” – ezzel a címmel jelent meg könyv, amely az FC Barcelona 116 éves múltjának különös, érdekes és finoman szólva sem mindennapi történeteit meséli el, az előző század kiválóságaival és a jelen sztárjaival a főszerepben. A spanyol Marca három anekdotát is megosztott a könyvből.

 

A brazil Ronaldo az 1996–1997-es szezonban 37 bajnoki mérkőzésen 34 gólt szerzett az FC Barcelona mezében. Ebben az idényben történt meg a csatárlegendával, hogy a Camp Nou egyik biztonsági őre rányitott, miközben két nővel osztozott szexuális örömökben, méghozzá a stadion elnöki páholyában.

A klub akkor elnöke, Josep Lluís Núnez állítólag csak ennyit reagált, mikor hallott a történtekről: „Ronaldo mindössze húszéves, joga van egy kis szórakozáshoz.”

Egy másik sztori Marc-André ter Stegenhez, a klub jelenlegi német kapusához kapcsolódik. A német állítólag rendkívül babonás, senkinek nem engedi, hogy a mérkőzésen használt kesztyűjéhez nyúljon. Igen, még a szertárosnak sem. Ha valaki rajta kívül megérinti vagy csak a gyanúja is felmerül, a kapus nem veszi fel többet, inkább egy bontatlan párt vesz elő.

Természetesen Lionel Messi sem hiányozhat a könyvből. A 2006-os BL-döntőt az Arsenal ellen 2–1-re megnyerő Barcelonában az akkor 18 éves Messi sérülés miatt nem lépett pályára. A fináléig vezető úton sokat tett a BL-sikerért az argentin, aki a diadalt követő hazaúton finoman beszólt a vezetőségnek.

A játékosok, edzők és vezetők a repülőgépen is euforikus hangulatban ünnepeltek. Az egyébként félénk fiúként megismert Messi a gépen mikrofont ragadott, és arra ösztönözte Joan Laportát (a Barca akkori elnökét), hogy próbálja megerőltetni a fantáziáját, ha a játékosokat szeretné megjutalmazni.

„Nem kérünk több órát, már van elég. Köszönjük” – szólt Messi szájából a csípős tanács.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik