Barcelona: Reus helyett egy brazilra vetették ki a hálójukat?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.11. 12:04
Katalán lapértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége végleg lemondott Marco Reus megszerzéséről, de máris van egy új kiszemeltjük.

Bár 2016-ig nem szerződtethet új játékost a Barcelona, a spanyol lapokat ez nem zavarja, így is naponta jelennek meg az új pletykák arról, kik lehetnek az új érkezők a büntetés lejárta után.

Most a Barca háza táján ismerős Mundo Deportivo újságírói kaparintottak a kezük közé némi bennfentes infót.

A katalán lapnál úgy tudják, a gránátvörös-kékek végleg lemondtak a Dortmunddal nemrég szerződést hosszabbító Marco Reus megszerzéséről, azonban máris van egy új kiszemeltjük, aki 2016-ban csatlakozhatna a csapathoz.

A Mundo állítja, a Barcelona vezetősége a Sahtar Doneckben szárnyaló, a Chelsea által is szemmel tartott Douglas Costát nézte ki, és ha a játékos továbbra is megfelelően teljesít, a transzferembargó lejárta után tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot a narancs-feketéknek.

A transfermarkt.de által 19 millió euróra értékelt brazil a 2014–2015-ös idényben 21 találkozón lépett pályára az ukránok mezében, ezalatt három gólt szerzett és öt asszisztot jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik