Barca: Neymar Messiről, a csapatról és a városról is beszélt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.06. 19:00
Az FC Barcelona 21 éves brazil válogatott támadója, Neymar szerint nem változott meg a játékstílusa az együttesnél, nagyon tiszteli a négyszeres aranylabdás Lionel Messit, és nagyon élvezi az életet a katalán városban.
„Én ugyanaz vagyok, mint aki mindig voltam, nem vagyok visszafogottabb – mondta Neymar, aki élvezi új csapata szemléletét. – A Barca nagy szabadságot ad a támadásban, csakúgy, mint a korábbi klubom, valamint a válogatott is. Mióta Felipe Scolari megérkezett a nemzeti csapat élére, feladatommá vált, hogy a szélső hátvéddel maradjak, és a Barca stílusának fontos része az, ahogy a labdavesztés után nyomást gyakorlunk az ellenfélre. Ez olyan dolog, amit beépítettem a játékomba, és dolgozom rajta, hogy minél jobban menjen.”

„Együtt játszani Lionel Messivel? Ő külön szint. Csodálom, és nagyon tisztelem őt. Sorozatban négy alkalommal választották a világ legjobb játékosának, és mindene megvan hozzá, hogy ismét nyerjen” – magasztalta csapattársát a brazil támadó.

„A célom, hogy a világ legrangosabb sorozataiban játsszak, és pont ezt teszem a Barcánál. Lépésről lépésre egyre jobban összeszokom a csapattársakkal. Az életem Barcelonában nyugodt, imádom, ahogy a dolgok zajlanak. Nagyon bírom a várost, a csapatot és az embereket, akikkel együtt dolgozom. Minden adott ahhoz, hogy minden tökéletes legyen” – zárta mondandóját Neymar.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik