Barca: Neymar a világ egyik legjobbja, a PSG-nek szüksége van rá – Emery

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.20. 11:18
Unai Emery, a francia gigász Paris Saint-Germain vezetőedzője megszólalt az elmúlt napokban kirobbant Neymar-pletykákkal kapcsolatban.

Kedden látott napvilágot a hír, miszerint a PSG kész lenne kifizetni a Neymar szerződésének záradékába foglalt 195 millió fontot, azaz 222 millió eurót a brazil sztárfutballistáért, akivel kapcsolatban az Esporte Internativo munkatársa úgy tudja, a támadó elfogadta a párizsiak ajánlatát, mivel nem túl boldog Barcelonában.a PSG kész lenne kifizetni a Neymar szerződésének záradékába foglalt 195 millió fontot, azaz 222 millió eurót a brazil sztárfutballistáért, akivel kapcsolatban az Esporte Internativo munkatársa úgy tudja, a támadó elfogadta a párizsiak ajánlatát, mivel nem túl boldog Barcelonában.

A brazil forrás azt is megjegyezi, két héten belül megszülethet a megállapodás és hamarosan be is jelenthetik Neymar érkezését a francia fővárosban.

Szerdán Jordi Mestre, a Barcelona alelnöke azt mondta, kétszáz százalékig biztos benne, hogy a klasszis marad a spanyoloknál, most pedig Unai Emery, a PSG vezetőedzője szólalt meg a pletykákkal kapcsolatban.

„A Paris Saint-Germain a világ legjobb játékosait szeretné, ők pedig a világ legerősebb klubjaiban vannak – adott interjút Emery a L'Équipe-nek. – Ha fel akarjuk venni a versenyt és le akarjuk győzni a Bayern Münchent, a Barcelonát vagy a Real Madridot, ha meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját, akkor a csapatban ott kell lennie valakinek a világ öt legjobb futballistája közül.”

„A nyáron azért dolgozunk, hogy ez meg is történjen, és valamelyiküket megszerezzük” – utalt a szakember sokat sejtetően a Neymar-ügyre.

„Neymar az öt legjobb között van. Az elnök és a klub évek óta azon ügyködik, hogy a legjobbakat a PSG-hez csábítsa. Ez a küldetés nem egyszerű, talán sikerül, talán nem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik