Barca: Messit háromszor is megpróbálta elcsábítani a Real?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 18:59
A Cadena Cope szerint a La Ligában szereplő Real Madrid 2011 óta háromszor is megpróbálta szerződtetni Lionel Messit, a rivális FC Barcelona argentin klasszisát.  

A rádiócsatorna úgy tudja, hogy a királyi gárda vezetősége először 2011-ben környékezte meg a Barcelonát – ez azért történt, mert Florentino Pérez, a Real elnöke állítólag attól félt, hogy Cristiano Ronaldo elfogadja az angol Manchester City ajánlatát, és a támadó a szigetországba szerződik.

Pérez szándéka az volt, hogy egy másik világsztárral pótolja a távozó CR-t, és a klubelnök közvetítőt küldött azért, hogy felvegye a kapcsolatot Messi képviselőivel, ám a blancók első embere gyors, határozott elutasítást kapott.

A második roham 2013 nyarán volt, amikor ismét kérdések vetődtek fel Cristiano Ronaldo jövőjét illetően. A portugál akkor halogatta szerződésének megújítását, eközben angol csapatok is aktív érdeklődést mutattak iránta, valamint a Real Madrid éppen ez idő tájt szerette volna megszerezni Neymart – ám a brazil tehetség inkább a Barcelonát választotta.

Egy magas rangú madridi vezető állítólag találkozót szervezett Messi képviselőjével, ám a válasz ezúttal is nemleges volt.

Aztán jött a harmadik próbálkozás, ugyanattól a vezetőtől. Ismét volt egy találkozó, de harmadszor is elutasították Pérezéket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik