Barca: Messiről nyilatkozott az alkalmazott – menesztették

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.14. 13:29
Spanyol sajtóinformációk szerint menesztették posztjáról Pere Gratacóst, az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona nemzetközi kapcsolatokért felelős alkalmazottját. És hogy miért? Mert meggondolatlanul nyilatkozott Lionel Messiről – legalábbis a klub szerint.

Gratacóst pénteken egy ártalmatlannak tűnő nyilatkozata után menesztették posztjáról, így többé nem dolgozik a nemzetközi kapcsolatokért felelős csoportban. A szakembert pénteken az Athletic Bilbao elleni kupameccsről kérdezték, s az újságírók arra kérték, mondjon valamit Lionel Messi szerződéshosszabbításáról is.

Gratacós szerint a siker és a továbbjutás nem csupán Messinek köszönhető (aki szabadrúgásával lőtte tovább a katalánokat – a szerk.), hanem az egész csapat érdeme.

„Leo a csapat egyik legfontosabb láncszeme. De Neymar, Suárez, Piqué és Iniesta nélkül nem lenne ennyire jó játékos. Viszont tény, ő a legjobb” – mondta.

A hírek szerint a kijelentés veszélyeztette a Barca tárgyalási pozícióját az argentin szerződéshosszabbításával kapcsolatban, és azért, hogy a jövőben az ilyesmik ne történhessenek meg, Gratacóst azonnali hatállyal felmentették a jelenlegi munkavégzése alól és az ifjúsági csapatok kapcsolattartó osztályához „száműzték”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik