Barca: Messi mellett még négy kulcsjátékos hiányozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.09. 23:06
A címvédő Barcelona hétgólos előnyből várja a Valencia elleni Király-kupa elődöntő szerdai visszavágóját. Luis Enrique, a katalánok vezetőedzője óvatosságból több alapemberének szerepeltetésétől is eltekinthet a Mestallában rendezendő mérkőzésen.

A veseproblémái miatt kisebb orvosi beavatkozáson áteső Lionel Messi mellett Gerard Piqué, Javier Mascherano, Andrés Iniesta és Luis Suárez is kihagyhatja a visszavágót. Utóbbi négy játékost az eltiltás veszélye fenyegeti, ha ugyanis kapnak még egy sárga lapot, akkor nem léphetnének pályára a döntőben.A veseproblémái miatt kisebb orvosi beavatkozáson áteső Lionel Messi mellett Gerard Piqué, Javier Mascherano, Andrés Iniesta és Luis Suárez is kihagyhatja a visszavágót. Utóbbi négy játékost az eltiltás veszélye fenyegeti, ha ugyanis kapnak még egy sárga lapot, akkor nem léphetnének pályára a döntőben.

Luis Enrique a B-csapat keretéből Sergi Sampert, Gerard Gumbaut, Wilfrid Kaptoumot, Juan Cámarat és Dani Romerát is felhívta a keddi edzésre.

Ha a – minden bizonnyal – tartalékos összeállításban pályára lépő Barcelona nem kap ki a Valencia vendégeként, akkor sorozatban a 29. meccsén marad veretlen, és megdönti a klubrekordot.

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Szerda, 21.00: Valencia–Barcelona (Tv: DIGI Sport1)
Az első mérkőzésen: 0–7

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik