HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.07.24 18:10 Frissítve: 2015.07.24 19:07

Barca: megszületett a döntés – két játékos is távozik?

Spanyol sajtóinformációk szerint Pedro és Adriano távozik a legutóbbi szezonban triplázó Barcelona labdarúgócsapatától, Marc Bartra azonban a szárnyra kapott hírekkel ellentétben marad a katalánok játékosa.

HIRDETÉS
Xavi (jobbra) után Pedro és Adriano is távozhat a Barcelonától (Fotó: Reuters, archív)

 

Pedro és Adriano távozása már huzamosabb ideje téma a nemzetközi sportsajtóban, ám eddig úgy tűnt, a vezetőség maradásra bírja a több játéklehetőségre vágyó futballistákat. A Mundo Deportivo legfrissebb értesülései szerint azonban a spanyol válogatott támadó és a brazil szélső védő is klubot vált a nyáron, döntésüket pedig már tudatták is a csapattársakkal.

Adriano állítólag a Romához szerződik, míg Pedro iránt angol csapatok érdeklődnek. A támadó szeretné, ha valamelyik kérője írásos ajánlatot tenne a katalánoknak, hogy mihamarabb megkezdődhessenek a tárgyalások a felek között.

A Daily Express úgy tudja, a Manchester United hajlandó lenne kifizetni Pedro 30 millió eurós kivásárlási árát, ám a Liverpool és az Arsenal is szívesen látná soraiban a jövő évi Európa-bajnokság előtt több játéklehetőségre vágyó futballistát.

A távozással kacérkodó játékosokkal ellentétben Marc Bartra másképp gondolkodik. Bár az eddigi tapasztalatok alapján a spanyol középhátvéd sem élvez elsőbbséget posztján, eszébe sem jutott, hogy elhagyja nevelőegyesületét.

„Minden nyáron szárnyra kapnak a hírek, de a Barcánál jobb helyen nem is lehetnék. Mindenem megvan a csapatnál” – szögezte le Bartra, akihez ügynöke, Javier Díaz is csatlakozott.

„Megismétlem, Bartra marad a Barcelonában, efelől semmi kétség. A távozásáról szóló sajtóhírek nem igazak. Nem tárgyalunk senkivel, a Napoli érdeklődéséről sem hallottunk. Nem értjük, az olaszok honnan veszik ezeket az információkat” – értetlenkedett a menedzser.

A Barcelonához kapcsolódó hír, hogy a Copa Américán részt vevő játékosok közül Dani Alves és Neymar július 30-án, míg Claudio Bravo, Javier Mascherano és Lionel Messi augusztus 3-án csatlakozik a csapathoz – írja a katalán Sport.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:06:17

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az acélkeményen futballozó Celta nem adta olcsón a győzelmet, de Solari alatt egyre markánsabb a Real.

2018.11.11 15:03:05

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A kartörése után visszatérő Messi duplázott, de ez sem segített a katalánokon.

2018.10.31 21:21:52

Spanyol labdarúgás MAROSI GERGELY

„Túl sok arrogancia” • Könnyen lehet, hogy bürökpohár volt a Zidane után megürült edzői poszt.

2018.10.30 23:53:01

Spanyol labdarúgás MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Julen Lopetegui nem Zidane, ám Pérez sem Santiago Bernabéu.

2018.10.28 15:41:15

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az első félidőben csak a Barca volt a pályán, a madridiak későn ébredtek, a végén pedig kiütötték őket.

HIRDETÉS
HIRDETÉS