Barca: kiszivárgott Suárez átigazolási szerződése, itt a pontos ára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.28. 13:40
null
Suárez nagy fogás volt a Barcának, a csatár ontja a gólokat (Fotó: AFP)
A jól ismert Football Leaks oldal legfrissebb kiszivárogtatása egy, a Liverpool és a Barcelona között íródott átigazolási szerződés, amely Luis Suárez 2014-es klubváltásának részleteit tartalmazza.

 

 

A kiszivárogtatott szerződésből nem derül ki sok extra, de a transzfer pontos összege igen: 64.98 millió font. Ez ellentmond az angol sajtóban korábban több helyen is megjelenő 75 millió fontos összegnek. A Liverpool szurkolói ki is akadtak a Twitteren, mondván, a 65 millió font kevés volt egy olyan kiváló gólvágóért, mint az uruguayi.

A Barcelona öt részletben egyenlíti ki ezt a 65 millió fontos összeget, 13 milliós adagokban. Az utolsó részletet 2016. július 31-ig kell kifizetnie a katalán klubnak, de ez teljesen normális a hasonló, nagyszabású átigazolások esetében.

A legnagyobb érdekesség talán az, hogy nincs a szerződésbe foglalva semmilyen teljesítményalapú bónusz, azaz a Liverpool nem kap pluszmilliókat abban az esetben, ha Suárez Aranycipőt, Aranylabdát, illetve bármilyen más egyéni vagy klubtrófeát nyer.

Luis Suárez 2014-es bemutatkozása óta 86 mérkőzésen 68 gólt szerzett és 46 gólpasszt osztott ki az FC Barcelonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik