Barca: igazi brazil – hihetetlen, hogy Neymar mibe sérült bele

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.11. 08:31
null
Nem jellemző, de Neymar belesérült a trükközésbe (Fotó: fcbarcelona.com)
A Barcelona támadója, Neymar ágyéksérülést szenvedett a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző utolsó edzésen. Körülbelül tíz nap kihagyás vár rá, ráadásul kérdésessé vált a szereplése a Japánban zajló klubvilágbajnokságon. Most kiderült, hogy mibe sérült bele a brazil klasszis…

Az Aranylabda elnyerésére is esélyes Neymar a keddi gyakorláson sérült meg, nem akármilyen helyzetben.

A kivételes technikai tudással megáldott brazil a sombrero nevű trükkel próbálta átjátszani Luis Suárezt, ám a kivitelezésbe hiba csúszott, rosszul nyúlt a labda után, és meghúzódott.

A Barcelona csütörtökön hivatalos közleményt adott ki Neymar sérüléséről, de azt nem részletezte, hogy a brazil sztár mikor térhet vissza a pályára. A spanyol sajtó értesülései szerint a játékos a klubvilágbajnokság döntőjében – vagy a bronzmérkőzésen – már bevethető állapotban lesz. Ezt Neymar édesapja is megerősítette.

„Egy hétre van szüksége. Nehezen tudom elképzelni, hogy az elődöntőre felépüljön, de a döntőben játszani szeretne” – mondta a családfő.

A Barcelona a Deportivo elleni szombati bajnoki meccs után utazik Japánba. A hírek szerint Neymar még a tizenkét órás repülőút során is fizikoterápiás kezeléseket kap majd, hogy minél hamarabb Luis Enrique vezetőedző rendelkezésére állhasson.

Neymarnak itt kétszer is összejött a sombrero (esernyőcsel)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik