Barca: „Ha aggódnék a helyem miatt, már repülőre ültem volna”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.23. 13:42
Élesedik a kapusok közötti rivalizálás a Barcelonánál, hiszen a Copa América-győztes Claudio Bravo továbbra is a nyári szabadságát tölti, Marc-André ter Stegen azonban az U21-es Európa-bajnokságot követően lerövidítette a vakációját, és elutazott a csapat egyesült államokbeli túrájára. A chilei kapus ennek ellenére nem félti a helyét a katalánok kapujában.

„Ha aggódnék a helyem miatt, már repülőre ültem volna, és én is lerövidítettem volna a szabadságomat. De nem tettem. Tisztában vagyok a képességeimmel, tudom, mit csinálok” – mondta magabiztosan Bravo, aki a legutóbbi idényben 37 bajnokin állt a Barcelona hálója előtt, a Király-kupában és a Bajnokok Ligájában azonban a német kapus élvezett elsőbbséget.

„A nyaralás és a kikapcsolódás is fontos. Nagyon fárasztó szezonon vagyunk túl, jólesik pihenni” – tette hozzá a chilei válogatottal Copa Américát nyerő játékos.

A Barcelona jelenleg az Egyesült Államokban túrázik, Ter Stegen mellett Jordi Masip és José Aurelio Suárez tagja kapusként a keretnek – a Los Angeles Galaxy elleni (2–1) felkészülési meccsen a két spanyol védett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik