Barca: Piqué megmutatta elképesztő mezgyűjteményét

Vágólapra másolva!
2015.05.11. 15:54
Gerard Piqué, az FC Barcelona futballistája a Twitteren mutatta meg rajongóinak fantasztikus mezgyűjteményét. Olyan szereléseket, amelyeket neves ellenfelektől gyűjtött be karrierje emlékezetes mérkőzései után az elmúlt tíz esztendőben.

A ruhásszekrényét átrendező Piqué kollekciója javára a Barcelona és a spanyol válogatott játékosaként tett szert. A gyűjteményből visszaköszönnek az elmúlt évtized labdarúgásának legnagyobb alakjai, többek között Totti, Henry, Vieira, Sevcsenko, Tévez, Ronaldinho, Van Nistelrooy, Benzema, Messi, Raúl, Ribéry, Seedorf, Buffon, Eto'o, Beckham és még sokan mások (első kép).Totti, Henry, Vieira, Sevcsenko, Tévez, Ronaldinho, Van Nistelrooy, Benzema, Messi, Raúl, Ribéry, Seedorf, Buffon, Eto'o, Beckham és még sokan mások (első kép).

Mivel Piqué hátvéd, többnyire támadókkal cserélt mezt a találkozók végén. Ez az apró körülmény is csak erősíti a parádés névsort, amelyből a 2010-es – aranyéremmel végződő – világbajnokságon begyűjtött mezeket külön megmutatta a katalán hátvéd (második kép), illetve egy csapattársa „munkaruháját” szintén kiemelte (harmadik kép).


 


 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik