Barca: furcsa trükkel és Neymarral győzték meg az új igazolást?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.28. 09:04
Érdekes elmélettel állt elő a spanyol As, amely azt állítja, az FC Barcelona Neymart is bevetette Frenkie de Jong átigazolásánál, méghozzá úgy, hogy arról a brazil nem is tudott…

Mint beszámoltunk róla, az FC Barcelona január 23-án hivatalosan bejelentette, hogy megszerezte az Ajaxtól Frenkie de Jongot, akiért 75 plusz 11 millió eurót fizet a katalán klub.

A gránátvörös-kékeknek nem volt egyszerű dolguk, hiszen többek közt a Manchester City és a Paris Saint-Germain is szerette volna átigazolni az óriási tehetségnek tartott középpályást.

Az mindenesetre jól jött a tárgyalások során, hogy De Jongnak a Barca a kedvenc csapata, ám a hírek szerint a katalánok nem csak ezt vetették be…

Neymar úgy segített, hogy nem is tudott róla a hírek szerint… (Fotó: AFP)
Neymar úgy segített, hogy nem is tudott róla a hírek szerint… (Fotó: AFP)

Az As úgy tudja, a Barca vezetősége a tárgyalóasztalnál azzal győzte meg a váltásról a fiatal hollandot, hogy megmutatott neki egy friss WhatsApp-beszélgetést.

Ebben a klub korábbi sztárja, a jelenleg a PSG-t erősítő Neymar beszélget írásban arról, hogy szeretne visszatérni az FC Barcelonához, mert nem érzi jól magát Párizsban, ahol nincsenek igazi ellenfelei, sőt, még az időjárás is rossz.

Erre állítólag azért volt szükség, mert De Jong hajlott arra, hogy a PSG-hez igazoljon, az üzenetek azonban meggyőzték, Spanyolország a jó választás számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik