Barca: friss hírek Coutinhóról, fordulat állhat be az ügyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.08. 17:20
Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata nagyon közel került Philippe Coutinho, a Liverpool brazil támadója megszerzéséhez, miközben a Borussia Dortmunddal is tárgyal Ousmane Dembélé átigazolásáról.

A katalán Sport napilap arról számolt be, hogy a Barcelona és a Liverpool képviselői órákon belül megegyezhetnek Coutinho vételáráról, ami a legfrissebb hírek szerint 90 millió euró körül mozog, de a bónuszokkal együtt jócskán átlépheti a százmilliót. A barcelonai újságnál úgy tudják, hogy a katalán klub elöljárói Angliában tárgyalnak, és hamarosan minden részletben megállapodhatnak a felek.Sport napilap arról számolt be, hogy a Barcelona és a Liverpool képviselői órákon belül megegyezhetnek Coutinho vételáráról, ami a legfrissebb hírek szerint 90 millió euró körül mozog, de a bónuszokkal együtt jócskán átlépheti a százmilliót. A barcelonai újságnál úgy tudják, hogy a katalán klub elöljárói Angliában tárgyalnak, és hamarosan minden részletben megállapodhatnak a felek.

A Yahoo Sport és az ESPN arról ír, Coutinho már kétszer is megkérte Jürgen Klopp menedzsert, hogy engedje el a Barcelonához, s bár a brazil futballista részt vett a Liverpool legutóbbi edzésén, korántsem olyan lelkesedéssel vetette bele magát a munkába, mint az elmúlt hetekben.

Más források közben arról számoltak be, hogy a katalán klub elöljárói jelenleg Németországban tartózkodnak, ahol Ousmane Dembélé, a Borussia Dortmund támadója átigazolását szeretnék véglegesíteni, és csak utána repülnek Angliába Coutinho ügyében. Persze, azt sem lehet kizárni, hogy a Barca vezetősége „kétfelé szakadt”, az viszont valószínűnek látszik, hogy egymástól függetlenül a brazil és a francia szélsőt is szeretnék a Camp Nouba csábítani. Dembélé megvásárlása Coutinhóhoz hasonlóan legalább 100 millió euróba kerülne.

Árulkodó jel lehet, hogy a BVB futballistája a Twitteren és az Instagramon is eltávolította az adatlapjáról, hogy a Dortmund játékosa…

Dembélé adatlapjáról a Twitteren…
Dembélé adatlapjáról a Twitteren…
…és az Instagramon is eltűnt, hogy a Dortmund labdarúgója
…és az Instagramon is eltűnt, hogy a Dortmund labdarúgója

A Barcelona a közelmúltban felröppent hírek alapján nemcsak a Dortmund és a Liverpool játékosa, hanem a Nice elefántcsontparti támadója, Jean Seri, a Villarreal középpályása, az olasz válogatott Roberto Soriano, valamint a Real Sociedad középhátvédje, Inigo Martínez iránt is érdeklődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik