Barca: Fabregas, Xavi és Mascherano is marad a klubnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.30. 17:41
null
Fabregas (balra) és Xavi (jobbra) mellett Mascherano is marad a Barcánál (Fotó: Action Images)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapatának elnöke, Josep Maria Bartomeu elmondta, nem adják el a nyáron Xavi Hernándezt, Cesc Fabregast és Javier Mascheranót.  

A három játékos közül leginkább Fabregasért érdeklődnek a klubok, főleg Angliából. Ismét a Manchester Unitedet és korábbi klubját, az Arsenalt hozták szóba vele kapcsolatban, míg Mascherano és Xavi jövője is bizonytalannak tűnt a klubnál.

„Nem akarjuk értékesíteni a játékosainkat – mondta Bartomeu. – A Barca nem akarja eladni Fabregast, vagy bárki mást, aki a piacon van. Mascherano kulcsjátékos, így marad a Barcánál. Xavi szerződése 2016-ig szól, még két éve van a klubnál. Az edzők bíznak a tapasztalatban, ráadásul ő már tizenhat éve a csapatnál van.”

Az elnök elmondása alapján tehát távozók nem nagyon lesznek, érkezők azonban mindenképp. Bartomeu véleménye szerint az Atlético Madrid játékosa, Koke nem lesz átigazolható, középső védőt azonban okvetlenül hoznának, ha nem Marquinhost a PSG-ből, akkor valaki mást.

„Koke rendkívül jó játékos, olyan, akit minden klub szeretne magának, de az Atlético remek szezont futott, amit meg akarnak ismételni. A klub már keresi Carles Puyol utódját. A Barca Puyol előtt is létezett, ahogy létezik majd utána is. Marquinhos jó futballista, de más csapatokkal is felvettük már a kapcsolatot."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik