Barca: ezért nem ünnepelte Messi a győztes gólját – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.21. 13:46
A katalán Mundo Deportivo című sportnapilap utánajárt, hogy Lionel Messi miért nem ünnepelte meg a 90. percben szerzett győztes gólját a Leganés elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen.

A magyarázat végtelenül egyszerű: az ötszörös aranylabdás argentin egyáltalán nem örült neki, hogy csapattársát, André Gomest, valamint Luis Enrique vezetőedzőt is kifütyülte a Camp Nou közönsége.az ötszörös aranylabdás argentin egyáltalán nem örült neki, hogy csapattársát, André Gomest, valamint Luis Enrique vezetőedzőt is kifütyülte a Camp Nou közönsége.

A GYŐZTES GÓL

A spanyol szakembert a mérkőzés folyamán – a Paris Saint-Germaintől elszenvedett 4–0-s vereség ellenére – többször is elkezdte éltetni a szurkolótábor egy része, ám ezzel egy időben a füttyszó is felhangzott a lelátókról. A portugál válogatott középpályás mellett sokkal kevesebben álltak ki, a 80. percbeli lecserélésekor a szurkolók egy emberként fejezték ki nemtetszésüket a nyáron szerződtetett labdarúgó utóbbi hetekben nyújtott teljesítménye miatt.

„Nem értem, hogy a szurkolók miért fütyülték ki André Gomest. Azt elfogadom, ha a párizsi vereség miatt engem igen, ez része a munkámnak, a játékosokat viszont támogatniuk kellene” – mondta az esetről Luis Enrique.

Messi egyébként érzelmileg annyira feldúlt állapotba került a drukkerek reakciója miatt, hogy a tizenegyes értékesítése után még az elhunyt nagymamájának címzett szokásos gólöröme is elmaradt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik