Barca: eltört a brazil orra, két meccset szinte biztosan kihagy

Vágólapra másolva!
2017.02.05. 15:34
Nemcsak a fejbőre sérült meg, hanem az orra is eltört Rafinhának, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona brazil középpályásának, aki az Athletic Bilbao elleni szombati mérkőzésen ütközött kapusával, Marc-André ter Stegennel.

A 23 esztendős játékos a meccs után megmutatta sérülését, a fotó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. Rafinha azóta átesett a tüzetes orvosi vizsgálatokon, melyeken kiderült, hogy nemcsak a szemöldöke szakadt fel, hanem az orra is eltört. A 23 esztendős játékos a meccs után megmutatta sérülését, a fotó megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. Rafinha azóta átesett a tüzetes orvosi vizsgálatokon, melyeken kiderült, hogy nemcsak a szemöldöke szakadt fel, hanem az orra is eltört.

A Barcelona a hivatalos honlapján közzétett hírében nem tért ki rá, hogy játékosának mennyit kell kihagynia, de az Atlético Madrid elleni Király-kupa-mérkőzésről, valamint az Alavés elleni bajnokiról szinte biztosan lemarad. A brazil futballista a PSG elleni BL-meccsen talán már visszatérhet a pályára, de valószínűleg csak arcvédő maszkban játszhatna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik