HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.05.15 20:58 Frissítve: 2018.05.15 21:14

Barca: Borzalmas lenne Neymart a Realban látni – Messi

Lionel Messi nem arról híres, hogy szívesen kiönti a lelkét a kamerák és mikrofonok előtt. A Barcelona argentin klasszisa visszahúzódó, a nyilatkozataiban mindig visszafogott, ám most a TyC Sportsnak őszintén beszélt többek közt Neymarról.

 

A nem is olyan rég még a Barcelonát erősítő Neymar Madridba igazolása azóta téma, mióta a brazil a Paris Saint-Germainhez szerződött.

Hogy van-e valóságalapjuk a pletykáknak, egyelőre nem tudjuk, ám Spanyolországban a sportlapok biztosak benne, hogy a párizsiak klasszisa hamarosan a spanyol fővárosba költözik.

Ezt pedig – a Barcelona drukkereinek nagy részével együtt – Lionel Messi nehezen tudná lenyelni.

„Borzalmas lenne Neymart a Realban látni, ő rengeteget jelent a Barcelonának. Nagyon rosszulesne, ha Madridba szerződne, és ezt a drukkereink is így érzik. Ezt elmondtam neki is…” – mondta Messi.

Messi nem tudná megemészteni Neymar Madridba igazolását (Fotó: AFP)

Az argentintól azt is megkérdezték, milyen érzés a futballtörténelem talán legjobbjának lenni. Erre azonban már a szokásos szerénységgel válaszolt.

„Nem akarok a történelem legjobbja lenni. Engem ez nem érdekel. Nem akarok első, második vagy harmadik lenni. Ami számomra fontos, hogy mindent megnyerjünk, együtt, a csapattársaimmal. Nem versenyzem Cristiano Ronaldóval sem, az egyetlen, akivel összemérem a tudásomat, az saját magam. Mert meg akarom mutatni, hogy évről évre jobb tudok lenni, és képes vagyok még most is fejlődni” – mondta az argentin zseni.

2018.12.21 00:14:04

Spanyol labdarúgás FARKAS MÁTÉ

Instagram Stories, Fb-watch, Oculus VR, chatbotok és az indiai LaLiga-közvetítések.

2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.