Barca: BL-döntő Neymar és Messi nélkül? Még ez is lehet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 13:18
A madridi illetőségű As napilap értesülései szerint Claudio Bravo, Daniel Alves, Neymar, Javier Mascherano és Lionel Messi akkor sem léphetne pályára a Bajnokok Ligája júniusi döntőjében, ha a Barcelona eljut addig.

A magyarázat egyszerű: a chilei, a brazil és az argentin válogatottnál számításba vett játékosok június 11-től a Copa Américán vesznek részt – feltéve, hogy meghívót kapnak.

A Bajnokok Ligája döntőjére öt nappal korábban, június 6-án kerül sor, a futballistáknak ekkor már elméletileg javában készülniük kellene nemzeti csapatukkal a dél-amerikai kontinensbajnokságra.

Ennyire azonban kár előreszaladni az időben, mert a Barcelona még a BL nyolcaddöntőjéből sem jutott tovább, nemhogy már a fináléra készüljön.

Arról nem beszélve, hogy ha a kérdés aktuális lenne, a katalánok valószínűleg meg tudnának egyezni a sportági szövetségekkel – ahogy a tavalyi világbajnokság előtt a Real Madrid és az Atlético Madrid képviselői is zöld ágra vergődtek az illetékesekkel –, hogy Messiék mégis pályára léphessenek a berlini meccsen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik