Barca: Arda és Ter Stegen üzent egymásnak – ebből mi sül ki?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.27. 16:54
Az FC Barcelona hazai pályán 5–2-re legyőzte a Real Sociedadot a spanyol Király-kupa negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 6–2-es összesítéssel bejutott az elődöntőbe. A katalánok negyedik gólját Arda Turan szerezte, amit Marc-André ter Stegen nem hagyott szó nélkül…

A török középpályás a 75. percben, 3–2-es állásnál lépett pályára a csütörtöki mérkőzésen, majd öt perccel később megszerezte a házigazdák negyedik gólját. Arda Turan ezzel már 13 találatnál jár ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve, ami egyrészt kimagasló teljesítmény egy olyan játékostól, aki nem számít alapembernek csapatában, másrészt a spanyol bajnokságban futballozó középpályások közül a jelenlegi idényben nincs nála eredményesebb.

Pontosan tudja ezt Marc-André ter Stegen, az FC Barcelona kapusa is, aki a Twitteren gratulált csapattársának.

„Gratulálok a 13. gólodhoz, haver! Ha eléred a húszat, megborotválkozol?” – tette fel a humoros kérdést a német kapus.

 



 

A válasz nem sokat váratott magára.

„Csak akkor borotválkozom meg, ha megnyerjük a Bajnokok Ligáját, de ebben az esetben kopaszra nyírlak. Benne vagy?” – vágott vissza Arda.

 



 

Hogy az üzenetváltásnak a szezon végén is lesz-e aktualitása, arra tavasszal választ kapunk. Az viszont már pénteken kiderült, hogy a Barcelona az Atlético Madriddal csap össze a Király-kupa elődöntőjében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik